foto

Alexandr Chošabajev

  • nar. 27.6.1981 (38 let)
    Noginsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Poslednij moskvič
2014 Doktor
2012 Avgust. Vosmogo
2011 Varšavská bitva 1920

TV seriály

2019 Otčajannyje (TV seriál)
2018 Ňaňka (TV seriál)
2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Mata Hari (TV seriál)
Mjortv na 99% (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Dolče vita po-russki (E02)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Ech, Semenova! (S02E02)

Dokumentární

2015 Kronštadt 1921 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky