foto

Anatolij Chropov

  • nar. 30.9.1964 (56 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dačniki
Ledokol
2015 Moskva nikogda ně spit
2012 Avarijnoje sostojanije
2011 Sobiratel pul
1997 Upyr
Šizofrenija
1994 Russkaja simfonija

TV seriály

2018 Lišnij (TV seriál)
Ogněnnyj angel (TV seriál)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Rabočij instrument (E06)
Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Gluposť i izmena (E04)
Grifony (E02)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Otličnica (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Jubilej (S02E14)
Lesnik (TV seriál)
Proščaj, oružije (S04E22)
2016 Šef (TV seriál)
Sbityj ljotčik (S04E15)
Mat (S04E10)
Šach (S04E09)
další epizody (5)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pulja iz prošlogo (S15E13)
2014 Ochotniki za golovami (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Revnosť (S03E19)
Najezd (S03E18)
Něsčastnyj slučaj (S03E17)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Posledňaja ochota (S01E04)
Doznavatěl (TV seriál)
Rasplata (S02E26)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Gejmery (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Lovuška (S07E03)
2011 Karamel (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nagrady dlja gerojev (S02E13)
Narkotrafik (TV seriál)
Prezentacija (E04)
PPS (TV seriál)
Ně v děňgach sčastě (S01E20)
Zajcev+1 (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Vračebnaja tajna (S01E04)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Rejděry (S05E11)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Podňavšij meč (E45)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smerť "Botanika" (S10E05)
2008 Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Podavlenije (S02E12)
Advokat (TV seriál)
Ugovor dorože děněg (S04E05)
2006 Klub (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Odin procent somnenija (S02E03)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 2 (S09E02)
Episode 1 (S09E01)
2005 Favorit (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Staršij oborotěň po osobo važnym dělam (S01E01)
2002 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
1993 Koň bělyj (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky