foto

Hugh Paddick

  • nar. 22.8.1915
    Hoddesdon, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.11.2000 (85 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Audience with Victoria Wood, An (TV film)
1979 Ty pomnish?
1974 Julie and Jackie: How Sweet It Is (TV film)
1972 Pás cudnosti
That's Your Funeral
1971 Up Pompeii
1968 Likvidace sestry George
1965 San Ferry Ann
1964 We Shall See
1962 The Tommy Steele Show: Quincy's Quest (TV film)
1960 School for Scoundrels
1953 The Two Bouquets (TV film)

TV seriály

1990 Jackson Pace: The Great Years (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
1987 Černá zmije (TV seriál)
Sen a senilita (S03E04)
1986 Boon (TV seriál)
1985 And There's More (TV seriál)
1983 Father's Day (TV seriál)
Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1980 Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
1973 Casanova '73 (TV seriál)
1972 Pardon My Genie (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1968 Beryl Reid Says Good Evening (TV seriál)
The Basil Brush Show (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1965 Pure Gingold (TV seriál)
1964 Frankie Howerd (TV seriál)
Lance at Large (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Jezebel ex UK (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1955 Here and Now (TV seriál)

Dokumentární

2008 Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga (TV film) - a.z.
1998 Kenneth Williams: A Life On the Box (TV film) - a.z.
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1982 Wogan (TV pořad)
1978 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1971 Marty Feldman Comedy Machine, The (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1963 Don't Say a Word (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky