foto

Marinella Angusti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Fjällbackamorden: Havet ger, havet tar (TV film)
Äta lunch
2008 Mellan 11 och 12 (TV film)
2007 Signaler

TV seriály

2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 Piratskattens hemlighet (TV seriál)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)

Dokumentární

2017 Roy måste leva (TV film)
2010 Rozčarovaní
2009 Chlípné deníky

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace