foto

James Galloway

  • nar. 16.2.1928
  • zem. 13.11.1996 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1995 Annie: Královská dobrodružství (TV film)
1993 Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
Vzkaz z Vietnamu (TV film)
1991 Vyměněné osudy (TV film)
1990 Blind Faith (TV film)
1989 Chodím se ženatým mužem (TV film)
Konec snu (TV film)
1988 David (TV film)
Únos letu číslo 847 (TV film)
1987 Right to Die (TV film)
1986 Rage of Angels: The Story Continues (TV film)
Vital Signs (TV film)
Vraždící stroj (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
1983 Intimate Agony (TV film)
1980 Prosba o lásku (TV film)
1978 First, You Cry (TV film)
1973 Racek Jonathan Livingston

TV seriály

1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1993 Queen (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1989 Wolf (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
The Best Times (TV seriál)
1984 Celebrity (TV seriál)
Ellis Island (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1971 New Andy Griffith Show, The (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky