foto

Marianna Moór

  • nar. 5.2.1943 (76 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kaland
2004 Nepohřbený muž
1995 Vörös bestia (TV film)
1993 A fáklya (TV film)
1991 És mégis...
1988 A rablólovag (TV film)
Fenn az ernyő, nincsen kas (TV film)
1987 Malom a pokolban
1986 Földi kacaj (TV film)
1985 Kispolgárok (TV film)
1984 A férj vadászik (TV film)
Manželství s volným dnem
1983 A közös kutya (TV film)
Reumavalcer (TV film)
1982 Búcsú a fegyverektől, azaz... (TV film)
Humorista a mennyországban (TV film)
Předevčírem
Sup
1981 A hátvéd halála és feltámadása (TV film)
A messziről jött ember (TV film)
Jegor Bulicsov és a többiek (TV film)
1980 Nők apróban (TV film)
1979 Októberi vasárnap
Szávitri, az asszonyi hüség dicsérete (TV film)
1978 Amerikai cigaretta
Az elefánt (TV film)
1976 Pátá pečeť
1974 Ki vágta fejbe Hudák elvtársat? (TV film)
Pendragonská legenda
1972 Jó estét nyár, jó estét szerelem I-II. (TV film)
Romantika
1970 Házassági évforduló (TV film)
Kéktiszta szerelem (TV film)
Milujte Emílii
Miért is mentem hozzád feleségül? (TV film)
Sose fagyunk meg (TV film)
1969 7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés) (TV film)
Alfa Romeó és Júlia
Az ember tragédiája (TV film)
Profesor podsvětí
VII. Olivér - Egy király, aki nem akar király lenni (TV film)
1968 Az aranykesztyü lovagjai (TV film)
Mi lesz veled Eszterke?
1967 Az OP-ART kalap (TV film)
1965 Az asszony beleszól (TV film)
1964 Proud
Zálety krále Matyáše
1963 Rendszáma ismeretlen (TV film)
1962 Májusi fagy
1960 Dvě patra štěstí
1959 Szombattól hétfőig

TV seriály

1989 Linda (TV seriál)
Stoplis angyalok (S03E03)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
další epizody (5)
1985 Gyalogbéka (TV seriál)
Kísértetek éjfélkor (E10)
Tornacsuka a sárban (E09)
Közbeszólnak az elemek (E08)
další epizody (5)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Szép volt fiúk (E05)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Jutalomszabadság (E08)
Legénybúcsú 1-2. (E01)

Dokumentární

2013 Apolka - Egy emlődaganatos nő története

Host

TV pořady

2010 Hogy volt!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace