foto

Itala Békés

  • nar. 23.3.1927 (92 let)
    Debrecen, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Szerepzavar
2017 O těle a duši
2014 Megdönteni Hajnal Tímeát
1988 Egy lepecsételt lakás (TV film)
1987 Micike és az Angyalok (TV film)
1984 Györgyike, drága gyermek (TV film)
1983 Hetedik év (TV film)
Ök tudják, mi a szerelem (TV film)
1980 A doktor úr (divadelní záznam)
1975 A tanévzáró
Az áruló (TV film)
1974 Nincs többé férfi (TV film)
1973 Hasičská ulice 25
1972 Burok (TV film)
Běž, aby tě chytili
Fortélyos asszonyok (TV film)
1971 A labda - Karinthy Ferenc műveiből (TV film)
Névtelen csillag (TV film)
1970 Sose fagyunk meg (TV film)
1968 A csodálatos vargáné (TV film)
Ach, ty ženy!
1966 Fügefalevél
Kakuk Marci nagy szerencséje (TV film)
1965 Anna három apja (TV film)
Kár a benzinért
1964 Nagymama, nagymama... (TV film)
Özvegy menyasszonyok
1963 Tücsök
1959 Kölyök
1958 Jaká to noc!
1956 Keserű igazság

TV seriály

1986 Linda (TV seriál)
Rebeka (S02E04)
1984 Szálka hal nélkül (TV seriál)
Berántott sajt (E04)
1978 Abigél (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
1972 Mikrobi (TV seriál)
1971 Bors (TV seriál)
A zsokékirály (S02E01)
1969 Bors (TV seriál)
Halló!... Központ! (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace