foto

Hal Kanter

  • nar. 18.12.1918
    Savannah, Georgia, USA
  • zem. 6.11.2011 (92 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Kantonský kmotr - původní scénář
1976 Joys (TV film)
1965 Drahá Brigitto
Sally and Sam (TV film)
1963 Později, miláčku!
1961 Bachelor in Paradise
Elvis Presley: Blue Hawaii
Plná kapsa zázraků
1958 Mardi Gras
Once Upon a Horse...
1957 Loving You
1955 Artists and Models
The Rose Tattoo
1954 About Mrs. Leslie
Casanova's Big Night
1953 Here Come the Girls
Money from Home
Off Limits
1952 Road to Bali
1951 Two Tickets to Broadway

TV seriály

1974 Chico and the Man (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
1964 Valentine's Day (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1959 The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1951 Amos 'n Andy Show, The (TV seriál)

Dokumentární

1992 Oscar's Greatest Moments
1976 The Good Old Days of Radio (TV film)

TV pořady

2008 80. Annual Academy Awards (TV pořad)
2005 77. Annual Academy Awards (TV pořad)
2004 76. Annual Academy Awards (TV pořad)
2003 75. Annual Academy Awards (TV pořad)
1998 70. Annual Academy Awards (TV pořad)
1995 67. Annual Academy Awards (TV pořad)
1994 66. Annual Academy Awards (TV pořad)
1993 The 65th Annual Academy Awards (TV pořad)
1966 The Milton Berle Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1954 Shower of Stars (TV pořad)
The George Gobel Show (TV pořad)
1951 The Dinah Shore Show (TV pořad)
1949 The Ed Wynn Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1980 Neberte Rusům tajné dokumenty (TV film)
1958 I Married a Woman
Once Upon a Horse...
1957 Loving You

TV seriály

1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
1964 Valentine's Day (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1966 The Milton Berle Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1980 Lucy Moves to NBC (TV film)
1976 Joys (TV film)
1958 Once Upon a Horse...

TV seriály

1974 Chico and the Man (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
1964 Valentine's Day (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1966 The Milton Berle Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Lunch
2009 Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
1992 Color Adjustment

TV pořady

1973 Jack Paar Tonite (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1964 That Regis Philbin Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace