foto

Marie-Laure Beneston

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Jednoho krásného dne u kadeřníka…
1978 Ne pleure pas
1974 Josse (TV film)

TV seriály

2008 Byla jednou jedna planeta (TV seriál)
1997 Byl jednou jeden... objevitel (TV seriál)
Vzhůru ke hvězdám (E26)
Na vrcholky hor (E25)
Piccard - výšky a hlubiny (E24)
další epizody (26)
1995 Byl jednou jeden... vynálezce (TV seriál)
Budoucnost (E26)
Armstrong, Měsíc a vesmír (E25)
Lorenz - Táta Kačer (E24)
další epizody (13)
1994 Byl jednou jeden... vynálezce (TV seriál)
Stephenson - plnou parou vpřed (E13)
Lavoisier a chemie (E12)
Buffon a dějiny naší planety (E11)
další epizody (13)
1992 Il était une fois... les Amériques (TV seriál)
1988 Mala de Cartão, A (TV seriál)
1987 Byl jednou jeden... život (TV seriál)
A život jde dál (E26)
Koloběh života (E24)
Hormony (E23)
další epizody (25)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1984 Pole Position (TV seriál)
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
1975 Charmes de l'été, Les (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky