foto

Egisto Macchi

  • nar. 4.8.1928
    Grosseto, Itálie
  • zem. 4.8.1992 (64 let)
    Montpellier, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1992 Naufraghi sotto costa
1991 Avvoltoio può attendere, L'
1989 A proposito di quella strana ragazza
Růžová zahrada
1988 Cambiamento d'aria (TV film)
Donna spezzata, Una
Due croci, Le (TV film)
Giallo alla regola
1987 Dagboek van een oude dwaas
Dlouhé stíny
Havinck
Maškara
1986 Coda del diavolo, La
Salome
1985 Mussolini a já (TV film)
1983 Le Cercle des passions
Une pierre dans la bouche
1982 Het beest
Menuet
Mora
1980 Educatore autorizzato, L'
La vérité sur l'affaire Savolta
Quinta donna, La (TV film)
1979 Promessa, La (TV film)
Volontari per destinazione ignota (TV film)
1978 Il processo (TV film)
Uzavřený kruh (TV film)
1977 Antonio Gramsci: i giorni del carcere
Dove volano i corvi d'argento
Padre padrone
1976 Pan Klein
1975 Il fratello
1974 E cominciò il viaggio nella vertigine
Tempo dell'inizio, Il
1973 Picciotto, Il (TV film)
Villeggiatura, La
Zločin na Matteottim
1972 Bronte: cronaca di un massacro che i libri di storia non hanno raccontato
Zavraždění Trockého
1971 Grazia e morte
L'inchiesta (TV film)
1969 Gangsters '70
1968 (A)lter (A)ction
Prova generale, La
1967 Bandidos
Ecce Homo
LSD - Inferno per pochi dollari
Tommaso
1964 Ultima carica, L'
1963 Di domenica
1962 Prigioniere dell'isola del diavolo, Le
1961 Il giustiziere dei mari

TV seriály

1990 Il giudice istruttore (TV seriál)
1973 E.S.P. (TV seriál)

Dokumentární

1995 Schermo a tre punte, Lo
1971 L'attaccatura
La madonna del Pollino
La possessione
1968 Nascita di un culto
1967 Via del petrolio, La (TV film)
1966 Canale, Il
I fujenti
1965 Il male di San Donato
1964 Un paese che frana
1963 Mali mestieri, I
1962 Benito Mussolini: anatomia di un dittatore
Do zbraně, jsme fašisté
1961 Divino amore
La Canta delle marane
1960 Stendalì: Suonano ancora

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky