foto

Inés Morales

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rückkehr zum Garten meiner Mutter (studentský film)
2005 Mundo alrededor, El
2000 Sueño del caimán, El
1998 Necesidades
1997 Blasco Ibáñez (TV film)
1996 Porretas, Los
Zapico
1978 Jeden jako druhý
1977 Climax
Juventud drogada
Luto riguroso
Mirón, El
1976 El chiste
Esclava te doy
Haz la loca... no la guerra
Las camareras
Mayordomo para todo
1975 El adúltero
Terapia al desnudo
1974 Dick Turpin
Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
1973 Ojos azules de la muñeca rota, Los
Retorno de Walpurgis, El
1972 La garbanza negra, que en paz descanse...
La semana del asesino
Monte de las brujas, El
llamada del vampiro, La
1971 Amantes del diablo, Las
Chica casi decente, Una
Necrophagus

TV seriály

2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Chapadla korupce (TV seriál)
Manhattan (E06)
2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
2009 23-F: Historia de una traición (TV seriál)
Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Dos lunas (TV seriál)
2007 Familia Mata, La (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2006 Divinos (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2004 ¿Se puede? (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 Petra Delicado (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
Tio Willy (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
Manos a la obra (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
Milagro y magia (TV seriál)
1989 Simplemente María (TV seriál)
1987 Quinceañera (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1985 Vivir un poco (TV seriál)
1983 Amalia Batista (TV seriál)
Chispita (TV seriál)
Pobre Señorita Limantour, La (TV seriál)
1979 El señor Villanueva y su gente (TV seriál)
1978 El hotel de las mil y una estrellas (TV seriál)
1974 Telecomedia (TV seriál)
1972 Historias de Juan Español (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
Vidas Cruzadas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky