Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (510)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo ťa hnevá?“ – „Všetko.“ Tak toto je sila. Dvojica Spencer a Hill bola odjakživa skvelá, ale akčná komédia AK SA NAHNEVÁME, BUDEME ZLÍ sa obzvlášť vydarila. Skvelé slovné i fyzické gagy (horiace auto), choreograficky perfektne zvládnuté akčné scény a skvelá zábava. Keď to títo dvaja frajeri rozbalia, je sa na čo pozerať. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dneska si pouštíme na počest včera zesnulého Buda Spencera. Film, který jsem miloval na VHS u tety v Hostivicích v době, kdy u nás ve městě ještě nikdo videopřehrávač ani neviděl. Nestárnoucí klasika, tabadabataptap, tabadabataptap... Jasně že to je bejkárna, ale tak fantasticky promyšlená, že si zkuste něco podobného napsat dneska. Žádná parodie která v posledních dvaceti letech vznikla, nesahá bugatce ani po blatníky. Dabingové mistrovství a zároveň pro nás mladší nezvyklé obsazení některých postav, protože v tomto filmu mluví (v závorce typičtější dabér a číslo dabingu, v něm se objevil) Jiří Ornest Terence Hilla (Pavel Trávníček ve 3.), Jiří Zahajský Buda Spencera (Jiří Zavřel ve 2., Jan Schánilec ve 3.). ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Konečně spokojenost. Po sérii těch „méně dobrých“ filmů mé oblíbené dvojice jsem se dostal k jednomu z mých nejoblíbenějších kousků. Již úvodní závod nabízí parádní podívanou, kterou scénárista okořenil několika solidními hláškami a ve chvíli, kdy se na scéně objeví skupina gangsterů započne klasická komedie, na kterou jsme zvyklí. Pěstní souboje, honičky, vzájemná nevraživost – to všechno tu samozřejmě nesmělo chybět. Oba herci opět předvádí slušné výkony, milovníci starých aut i motorek si přijdou na své. Samozřejmě tu nechybí ani jistá teatrálnost, která po letech už nemá to správné kouzlo, ale i tak dávám lehce nadprůměrné hodnocení. 70%. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No co chcete slyšet? Tohle je klasickej film na dny, kdy člověku chybí mozeg a potřebuje jenom bezduše koukat na bitky. Někdy to přijde vhod a někdy ne. Proto to je totální průměr. Mimochodem ten drsnej nájemnej střelec mi ksichtem nějakým bizarním způsobem připomíná Petra Fejka. "A když neotevřu, tak co uděláte? Budete snad zlí?" "My už jsme zlí." ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Uno dos tres, Lalalala la la, lalalala la la., bm brm brlllllll bm brm brllllll.........hm........ HA!!!!!! Kdo by neznal nápěv sboru společně s bassbarytonem Budem, jako by snad ani nemohl existovat. Tento film, je rozhodně tou nejlepší show, kterou tito dva pánové kdy natočili. Skvěle rozehraný příběh, maestro Paganini, nadupaná autíčka, ještě silnější mašinky, hlášek k prasknutí a v neposlední řadě bitky, které málokoho nechají bez úsměvu. A k tomu ústřední píseň Dune Buggy, která baví do dnes. Děkuji za přečtení a já odcházím na teplé párky a studené pivo. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Jednu z ústředních skladeb “Dune Buggy“ napsal S. Duncan Smith a text Marcello Fondato. Zpěv poté obstarali italští hudebníci – bratři Guido a Maurizio De Angelis, též známí jako Oliver Onions. (Stocki)
  • Francouzský kaskadér Rémy Julienne řekl, že síla startu rakety v zábavním parku kvůli chybě štábu zranila tři lidi. (sator)
  • Během poslední bojové scény se množství balónků na podlaze zvýší z výšky kotníků na výšku hrudníku. (Rattus Rattus)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama