foto

Viktória Szávai

  • nar. 17.5.1976 (43 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 FOMO: Fear of Missing Out
2018 BÚÉK
2017 A színésznő (TV film)
Távol
2013 Bocs!
2012 Good Morning
2010 Szinglik éjszakája
2008 9 és 1/2 randi
2007 Decameron 2007
2006 Szabadság, szerelem

TV seriály

2019 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)
2018 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Premier (S01E06)
Főpróba (S01E05)
Jelmezes próba (S01E04)
další epizody (6)
2012 Szájhősök (TV seriál)
2008 Presszó (TV seriál)
Búcsúbuli (E12)
Hadüzenet (E11)
Nemzedéki problémák (E10)
další epizody (12)
Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
Madarat tolláról (S02E18)
Egy mesterlövész magánélete (S02E13)
další epizody (10)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
Szemtől szemben (S01E16)
Akkor higgy nőnek... (S01E15)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky