foto

Paul B. Radin

  • nar. 15.9.1913
    New York City, New York, USA
  • zem. 18.10.2001 (88 let)
    Santa Barbara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1996 Lovci lvů
1985 Crime of Innocence (TV film)
1983 Haunting Passion, The (TV film)
Vrah se nikdy nemýlí (TV film)
1980 Divocí a svobodní (TV film)
1979 Návrat doktorky Laurelové (TV film)
Two Worlds of Jennie Logan, The (TV film)
1974 Fáze IV
1972 Divočina patří lvům
1966 Volání divočiny

TV seriály

1986 The Wizard (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
1974 Zrozeni ke svobodě (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1986 The Wizard (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky