foto

Peggy Ann Clifford

  • nar. 23.3.1921
    Poole, Dorset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 26.5.1986 (65 let)
    Kensington, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Birth of a Nation (TV film)
1979 Vražda na úrovni
1977 That's Carry On! - a.z.
Žvahlav
1974 Malý princ
Man About the House
Our Cissy
1973 Voices
1972 Pod Mléčným lesem
Sex and the Other Woman
1970 Futtock's End
1967 Daleko od hlučícího davu
1964 Carry On Cleo
1963 Heavens Above!
Sparrows Can't Sing
Two Left Feet
1962 Na obchůzce
1959 Follow a Star
Kapitánův stůl
1958 Grip of the Strangler
Štastná nevěsta
1957 Bratři mezi paragrafy
Doktor hledá místo
Kapička štěstí
The Secret Place
Útěkář
1956 My Wife's Family
1955 It's a Great Day
Josephine and Men
Man of the Moment
The Time of His Life
Value for Money
1954 Milionová bankovka
1953 A Day to Remember
Personal Affair
The Yellow Balloon
1952 I Believe in You
1950 Chance of a Lifetime
1949 The History of Mr. Polly
Šlechetné srdce a šlechtické korunky
1948 Pygmalion (TV film)
1944 One Exciting Night

TV seriály

1985 Super Gran (TV seriál)
Haló, haló! (TV seriál)
Rychle a stylově (S02E04)
1983 The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
Then Churchill Said to Me (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1978 Born and Bred (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
The Chiffy Kids (TV seriál)
The Flockton Flyer (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
His and Hers (TV seriál)
1968 Thicker Than Water (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1964 Frankie Howerd (TV seriál)
1963 Bud (TV seriál)
Stanley Baxter Show, The (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Old Curiosity Shop, The (TV seriál)
William (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
1960 Citizen James (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Drake's Progress (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1950 Such Is Life (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace