foto

Bobby Herbeck

  • nar. 28.1.1945 (74 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Želví nindžové

TV seriály

1985 Small Wonder (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1980 Pray TV
1977 Cinderella
1971 Assault on the Wayne (TV film)
1970 R.P.M.

TV seriály

1985 Small Wonder (TV seriál)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Rosetti and Ryan (TV seriál)
1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
1975 Když je všechno jinak (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Operační den (S03E05)
1969 Room 222 (TV seriál)

Dokumentární

2014 Želvy Ninja: Cesta ke slávě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace