foto

Joe Shugart

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2001 Váhavá spravedlnost
2000 Red Shoe Diaries 12: Girl on a Bike
1999 Avalon: Za propastí (TV film)
Disciples, The (TV film)
1998 Black Sea 213
Place Called Truth, A
V zajetí vln
1997 Business for Pleasure (TV film)
Red Shoe Diaries 8: Night of Abandon
1996 Omega Doom
Red Shoe Diaries 13: Four on the Floor

TV seriály

2003 Bachelorette, The (TV seriál)
2002 ChromiumBlue.com (TV seriál)
1998 Wind on Water (TV seriál)
1996 Barefoot in Paradise (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)

Dokumentární

2013 Life Below Zero (TV seriál)
2003 Ten pravý Cancun

TV pořady

2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
2001 The Mole (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace