foto

Antal Czapkó

  • nar. 10.8.1980 (39 let)
    Szolnok, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zběsilci
2008 Chameleon
Majdnem szűz
2005 Nic víc než sex
2002 Vstávej, kámo, nespi
2001 Fekete-fehér, igen-nem

TV seriály

2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Mandulás gyász (E06)
2012 Hacktion (TV seriál)
Összecsapások (S02E11)
Az éjszaka árnyai (S02E10)
Összefüggések (S02E09)
další epizody (16)
Átok (TV seriál)
Az utolsó esély (S03E08)
Örvényben (S03E04)
A felismerés (S03E02)
2011 Hacktion (TV seriál)
Túszhelyzetben (S01E11)
Hekusok és spionok (S01E10)
Bizalomkör (S01E09)
další epizody (10)
Pilíře Země (TV seriál)
Andělské dílo (E08)
Nové začátky (E07)
Čarodějnictví (E06)
další epizody (6)
2010 Pilíře Země (TV seriál)
Stavební mistr (E02)
Anarchie (E01)

Dokumentární

2009 Szíven szúrt ország

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky