foto

Michaela Bendová

  • nar. 10.7.1934 (83 let)
    Zálesí, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bony a klid 2
1988 Nefňukej, veverko!
1982 Mrkáček Čiko
1980 Krakonoš a lyžníci
1974 Hodinky bez vodotrysku (TV film)
1967 Klec pro dva
1962 Vánice
1958 Déšť padá shora (studentský film)
1957 Než se rozhrne opona (studentský film)

TV seriály

2010 Cesty domů (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace