foto

Desmond Walter-Ellis

  • nar. 16.9.1914
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1994
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Statue, The
1970 Paddy
1969 The Assassination Bureau
1966 Great St. Trinian's Train Robbery, The
1960 Ďábelský klub
1954 Face the Music
1952 Penny Princess
1950 Don't Say Die
1949 Maytime in Mayfair
Run for Your Money, A
The Bear/The Carrier Pigeon (TV film)
1948 Rivals, The (TV film)
1946 Lady Luck

TV seriály

1966 Beggar My Neighbour (TV seriál)
1965 World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1958 Time Out for Peggy (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1946 Kaleidoscope (TV seriál)

Host

TV pořady

1948 Old Songs for New (TV pořad)
1946 Stars in Your Eyes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace