foto

Dmitrij Podnozov

  • nar. 17.12.1961 (58 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Selfie
Srdce světa
2016 Ivanovy
Ledokol
2015 Duchless 2
Norveg
2014 Dubrovskij
2013 Sobačij raj
Tři mušketýři
2012 Isključenije iz pravil (TV film)
Služu Sovětskomu Sojuzu (TV film)
2011 Dom na obočině
Pečorin
2010 Kotorogo ně bylo
Čužaja
2008 Den v Jurjevu
Sad
Trudno byť Mačo
2007 Gljaněc
2005 Septyni nematomi zmones
Slunce
2003 Tajna Zaborskogo omuta

TV seriály

2019 Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Gurzuf (TV seriál)
Ogněnnyj angel (TV seriál)
Tajny goroda En (TV seriál)
2017 Adaptacija (TV seriál)
Front (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Golgofa (E12)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
Vokalno–kriminalnyj ansambl (TV seriál)
2016 Konsultant (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Otěc (S16E10)
Rešala (S16E09)
Bližnij krug (S16E08)
další epizody (10)
2015 Kateřina Veliká (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Serjožka Kazanovy (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
Sputniki (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Smešannyje čuvstva (S15E08)
Maska smerti (S15E07)
Dolžnik (S15E06)
další epizody (8)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Grigorij R. (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dostavka (S14E08)
Boďaga (S14E07)
Dobryj čelovek (S14E06)
další epizody (8)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Podstava (S02E07)
Razvědčicy (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Užin (S02E05)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Dorogaja žena (S13E10)
Marakasy (S13E09)
Semja bez uroda (S13E08)
další epizody (10)
2012 Bezdna (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Běšenyje děňgi (S03E02)
Institut založnikov (S03E01)
Litějnyj (TV seriál)
Zapadňa (S07E19)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Panaceja (S12E06)
Roditělskij děň (S12E04)
Četyre ženščiny (S12E03)
další epizody (11)
2011 PPS (TV seriál)
Usilenije (S01E03)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Kto staroje pomjanět (S10E11)
Gop-stop (S10E10)
Ně siditě na stole (S10E09)
další epizody (18)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Kazimir: Časť 2 (S01E08)
Kazimir: Časť 1 (S01E07)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Na glubině (S04E28)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Obratnyj effekt (S02E14)
Kamenskaja (TV seriál)
Vojuščije psy odinočestva (S05E03)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Perom i špagoj (TV seriál)
2005 Zona (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zakon džunglej (S02E02)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Voroňja slobodka (S04E25)
Koroleva benzokolonok (S04E08)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky