foto

George Benson

  • nar. 11.1.1911
    Cardiff, Wales, Velká Británie
  • zem. 17.6.1983 (72 let)
    Camden, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Oživlé zlo
1972 Warning to the Curious, A (TV film)
What Became of Jack and Jill?
1971 Electron's Tale, The
1970 Soukromý život Sherlocka Holmese
1968 Journey Into Darkness
Strange Affair, The
1966 Great St. Trinian's Train Robbery, The
1964 Home of Your Own, A
1960 Pure Hell of St. Trinian's, The
1959 Left Right and Centre
1958 Dracula
Model for Murder
1955 Value for Money
1954 Aunt Clara
Doktor v domě
Three's Company
Tons of Money (TV film)
1953 The Broken Horseshoe
The Captain's Paradise
The Disagreeable Man (TV film)
1951 Muž v bílém obleku
Pool of London
1950 Cage of Gold
Highly Dangerous
Madeleine
The Happiest Days of Your Life
1949 Helter Skelter
Ztracení lidé
1948 The Light of Heart (TV film)
1947 Vražedné pochybnosti
1940 Konvoj
Young Man's Fancy
1939 The Gamblers (TV film)
1938 Break the News
1937 Keep Fit
Red Peppers (TV film)
1933 The Man from Toronto

TV seriály

1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Casanova (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
Last of the Baskets, The (TV seriál)
Now, Take My Wife (TV seriál)
1970 Albert and Victoria (TV seriál)
Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Kate (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
1962 Saki (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
1958 Fair Game (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
Here and Now (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)
1946 Stars in Your Eyes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace