foto

Sandra Dorne

  • nar. 19.7.1924
    Keighley, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.12.1992 (68 let)
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Eat the Rich
1978 Playbirds, The
1977 Joseph Andrews
1972 All Coppers Are...
1964 Devil Doll
Secret Door, The
1962 Amorous Prawn, The
1960 House in Marsh Road, The
Not a Hope in Hell
1958 Orders to Kill
Paper Money (TV film)
1957 Operation Murder
Three Sundays to Live
1956 Alias John Preston
The Iron Petticoat
1955 Final Column - a.z.
Police Dog
1954 The Good Die Young
1953 The Yellow Balloon
Wheel of Fate
Žebrácká opera
1952 13 East Street
1951 Happy Go Lovely
The Clouded Yellow
1950 Don't Say Die
The Miniver Story
Traveller's Joy
1949 All Over the Town
Don't Ever Leave Me
Golden Arrow
Helter Skelter
Marry Me
1948 Piece of Cake, A
1947 Eyes That Kill

TV seriály

1966 King of the River (TV seriál)
1964 Midnight Men, The (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Stryker of the Yard (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Alfred Marks Time (TV seriál)
Armchair Theatre (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1950 Stars Over Hollywood (TV seriál)

Dokumentární

1981 Forty Minutes (TV seriál)
1948 Sarabanda

TV pořady

1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1956 Film Fanfare (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace