foto

Jekatěrina Sacharova

  • nar. 15.9.1982 (38 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 ŽŽ
2012 Južnyje noči (TV film)

TV seriály

2017 Otčij bereg (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Korabl 2 (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Kapkan dlja Zoluški (TV seriál)
Korabl (TV seriál)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Pasečnik (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Samozvaněc (S07E02)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Maša v zakoně (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Dělo ob isčeznuvšem těle (E18)
Bežať (TV seriál)
Golubka (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Fantom (S01E06)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
2009 Krem (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky