foto

Kati Rák

  • nar. 21.2.1959 (60 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Pótvizsga (TV film)
1994 Pá Drágám (TV film)
1987 Baltazárok (TV film)
Hóhatár (TV film)
1986 Az aranyifjú (TV film)
Zojka szalonja (TV film)
1984 Rohamsisakos Madonna (TV film)
1982 Jen žádnou paniku
1980 A stiglic (TV film)
1979 Gombó kinn van (TV film)
1976 Operabál 13 (TV film)

TV seriály

2008 Állomás (TV seriál)
Isaura Sanchez (S01E05)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
1984 Linda (TV seriál)
A fotómodell (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace