foto

Bruce Watson

  • nar. 27.7.1940
    North Bend, Oregon, USA
  • zem. 11.6.2009 (68 let)
    Los Lunas, New Mexico, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Billy: Portrait of a Street Kid (TV film)
1976 Judge Horton and the Scottsboro Boys (TV film)
1975 Bucktown, město zločinu
The Swinging Barmaids
1971 Johnny si vzal pušku
1969 Dragnet 1966 (TV film)
1966 Zakázaný majetek

TV seriály

1977 Bigfoot and Wildboy (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1969 Cattanooga Cats (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Banana Splits Adventure Hour, The (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 The Richard Boone Show (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace