foto

Lana Pauli

  • nar. 5.11.1969 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Svoja čužaja žizň (TV film)
1992 Rin

TV seriály

2018 Tajny sledstvija (TV seriál)
Sled volka (S18E03)
2017 Něvskij (TV seriál)
Nagrada dlja geroja (S02E23)
Kogo chočeš vybiraj (S02E22)
2014 Litějnyj (TV seriál)
Kasting (S08E08)
2012 Chvost (TV seriál)
Vremja ljubiť (TV seriál)
2011 Format A4 (TV seriál)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Na mažornoj notě (S11E19)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Kraj obožžennych ikon (S01E08)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Šou prodolžajetsja (S03E14)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Obraz vraga (S03E02)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Něskolko mgnovenij bezumija (S01E11)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo česti (S02E10)
Vizit k doktoru (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky