foto

Olga Lerman

  • nar. 25.3.1988 (32 let)
    Baku, Ázerbájdžán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kalašnikov
2019 Odin vdoch
2018 Novogodnij express (TV film)
2017 Krasnaja reka
2015 Strana čuděs

TV seriály

2020 Rodkom (TV seriál)
2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Zagovor (E25)
Poručik Semibratov (E24)
Karetnikovy (E23)
další epizody (25)
2017 Maškin dom (TV seriál)
2016 Dom na kraju lesa (TV seriál)
2015 Svodnyje suďby (TV seriál)
2013 Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky