foto

Sayeed Malik Hassan

  • nar. 1969
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 Belly
Klub hráčů
Nejlepší hráč
1997 Chlad v srdci
1996 Sex po telefonu
1995 Hra se smrtí

TV seriály

2011 Da Brick (TV seriál)

Dokumentární

2016 Beyoncé: Lemonade (TV film)
2015 Arcade Fire: The Reflektor Tapes
2014 Dreams Are Colder Than Death
2012 Cagefighter
2001 Life and Debt
2000 V království komiků

Hudební videoklipy

2016 Beyoncé - Formation (hudební videoklip)
2013 Selena Gomez: Come & Get It (hudební videoklip)
2012 Lana Del Rey - Ride (hudební videoklip)
Nicki Minaj: Starships (hudební videoklip)
2011 Rihanna - Man Down (hudební videoklip)
2004 Nas: Video Anthology Vol. 1 (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 New Soul Rebel: Adrian Younge

Hudební videoklipy

2001 All Star - What's Going On (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 New Soul Rebel: Adrian Younge

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky