foto

Vladimir Petrov

  • nar. 25.4.1994 (26 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dva silueta na zakatě solnca (TV film)
2019 Zachránit Leningrad
2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)

TV seriály

2020 I snova budět děň (TV seriál)
Sto let puti (TV seriál)
Sudi i suďby (TV seriál)
2019 Pustyňa (TV seriál)
2018 Dom s čjornymi kotami (TV seriál)
Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Čjornyj spisok (E13)
Realizacija (TV seriál)
Sumrak (S01E01)
Vtoraja pervaja ljubov (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Poltora časa v adu (S02E31)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Morjak sošjol na bereg (E37)
Sladkaja žizň (E34)
Pravilnoje rešenije (E20)
další epizody (4)
Ja vybiraju těbja (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Nědrognuvšej rukoj (E05)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Tajny i lož (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Nězvanyj gosť (E02)
Něvskij (TV seriál)
Ja těbja znaju (S02E12)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Virus (S17E12)
Bez sroka davnosti (S17E03)
2016 Najti muža Darje Klimovoj (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Vtoroj šans (S02E49)
2014 Gastroljory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky