foto

Sergej Lanbamin

  • nar. 4.4.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pereverni stranicu (TV film)
2015 SOS, Děd Moroz ili Vsjo sbudětsja!
2011 Jolki 2
1998 Chrustaljove, vůz!

TV seriály

2020 Regbi (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
Oborvannaja melodija (TV seriál)
Zinka-moskvička (TV seriál)
Zorko liš serdce (TV seriál)
2017 Byvšije (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Provincialnaja Madonna (TV seriál)
2016 Žemčuga (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Cena tabletki (S09E08)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Grani odinočestva (S05E06)
Semejnyje tradicii (S05E05)
Saša pljus (S05E04)
další epizody (6)
2013 Balabol (TV seriál)
Děpartament (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
Grač (TV seriál)
Naučnyj podchod (E08)
Karpov (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Cennyj tovar (S04E06)
Ograblenije po-trigorski (S04E05)
Prijomnyje roditěli (S04E04)
další epizody (6)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Svobodnaja kassa (S03E22)
Sročno v nomer (TV seriál)
Gastroljory (S03E11)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Risk (S02E09)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Syščiki (TV seriál)
Melodija dlja pistoleta s glušitělem (S04E05)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky