foto

Carol Byron

  • nar. 24.6.1937 (82 let)
    San Marcos, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Backtrack! - a.z.
Dragnet 1966 (TV film)
1966 Dimension 5
Fireball 500
1963 The Prize
1960 Where the Boys Are
1959 Ask Any Girl
1958 Senior Prom

TV seriály

1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1964 Rodina Addamsova (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Ninety Years Without Slumbering (S05E12)
1962 Oh, Those Bells (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Border Patrol (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Foot-Loose Doll (S02E15)
1958 Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1953 Doctor I.Q. (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky