foto

Nanci Roberts

  • nar. 5.3.1950 (70 let)
    Glendale, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 OUTsideři
2012 Should've Been Romeo
2011 Balls to the Wall
2005 Vzpomínáme (TV film)
2004 Společný dům (TV film)
2003 Od srdce k srdci (TV film)
Oživlá monstra (TV film)
Trip, The
Čas vzpomínek (TV film)
2002 Noc vlka (TV film)
2001 Carman: The Champion
Haunted Heart, The (TV film)
Taylor's Wall (TV film)
2000 Egg Plant Lady, The
1999 Warm Blooded Killers
1997 Rošády lásky
1996 Síla 98

TV seriály

2005 Arrested Development (TV seriál)
Making a Stand (S03E08)
Notapusy (S03E04)
Forget Me Now (S03E03)
další epizody (5)
2002 American Dreams (TV seriál)

Dokumentární

1996 In der glanzvollen Welt des Hotel Adlon (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1979 North Dallas Forty
1969 Bob a Carol a Ted a Alice
Šťastný konec

TV seriály

1981 Simon & Simon (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky