foto

Xenija Chairova

  • nar. 29.3.1969 (50 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Asja
1992 Naš amerikanskij Borja
1975 Afoňovo zmoudření

TV seriály

2018 Gadalka (TV seriál)
2017 Sufljor (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Izbrannica (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2012 Spasti bossa (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
2008 Čas Volkova 2 (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Gonka za sčasťjem (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Bej pervym (S05E04)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla 1 (TV seriál)
1990 Nikolaj Vavilov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace