foto

Arťom Smola

  • nar. 3.9.1973 (44 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Priličnyje ljudi
2013 Bystreje, čem kroliki
2011 Pareň s Marsa
2010 O čjom govorjat mužčiny
2009 Jeden a půl pokoje
2005 Ve dvou

TV seriály

2010 Interny (TV seriál)
2009 Žurov (TV seriál)
2004 Ochotniki za ikonami (TV seriál)
2001 Rostov-papa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace