foto

Franco Trevisi

  • nar. 29.11.1945 (74 let)
    Carpi, Emilia-Romagna, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amore bambino
2013 Vinodentro
2012 Canepazzo
Cesare Mori - Il prefetto di ferro (TV film)
2011 Console italiano, Il
Jace
Quando la notte
2009 International
Krev mojí krve
2008 Cose in te nascoste, Le
2007 Liberi di giocare (TV film)
2006 Dovolená po francouzsku 3
Enigma Tewanna Ray, L' (TV film)
2005 De Gasperi, l'uomo della speranza (TV film)
2002 Cuore di donna (TV film)
2001 Cavalieri che fecero l'impresa, I
2000 Denti
Nora
Padre Pio (TV film)
1999 Falcone (TV film)
Tajemná stezka (TV film)
Un uomo perbene
1998 La rumbera
Mare largo
Plavba smrti (TV film)
1997 Facciamo fiesta
Nel profondo paese straniero
Primo estratto, Il
Pronto (TV film)
Příměří
1995 Vendetta
1993 Antelope Cobbler
1992 Cinecittà... Cinecittà
1991 Michelangelo (TV film)
Ritals, Les (TV film)
1990 Tempo di uccidere
1989 Francesco
Vogliamoci troppo bene
1987 Muž na mušce
Sicilián
Ultimo minuto
1986 Aféra Moro
Follia amore mio (TV film)
Ginger a Fred
1985 Assisi Underground, The
Juke box
Liberté, égalité, choucroute
Phenomena
1984 100 dní v Palermu
1983 Benvenuta
Flirt
Occhei, occhei
1981 Langturschauffør
Tragédie směšného člověka
1980 Educatore autorizzato, L'
Uomini e no
1979 Žádám o azyl

TV seriály

2013 Všechna hudba mého srdce (TV seriál)
2011 Zen (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)
2002 Lato oscuro, Il (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1999 Ispettore Giusti, L' (TV seriál)
1993 Un commissario a Roma (TV seriál)
1990 Ritorno di Ribot, Il (TV seriál)
1989 Mother Love (TV seriál)
1988 Modrá krev (TV seriál)
1987 Turno di notte (TV seriál)
1986 Attentato al Papa (TV seriál)
Mino (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
Cause à l'autre (E31)
T.I.R. (TV seriál)
1981 Fregoli (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky