foto

Ian Brown

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 A Tribute to the Likely Lads (TV film)
1998 Live from the Lighthouse (TV film)
1996 Never Mind the Horrocks (TV film)

TV seriály

2007 After You've Gone (TV seriál)
2006 Home Again (TV seriál)
2004 Moje rodina (TV seriál)
Zubní šílenství (S05E14)
Noční bludička (S05E05)
Město nebo venkov? (S05E04)
další epizody (4)
2003 Moje rodina (TV seriál)
Podzemí (S04E14)
Kanárská klec (S04E11)
Ufouni (S04E09)
další epizody (6)
2002 Moje rodina (TV seriál)
Vánoční zvonky (S03E14)
Víkend v tahu (S03E11)
Jen žádný tyjátr! (S03E10)
další epizody (6)
2001 Moje rodina (TV seriál)
Křehké vztahy (S02E13)
Lásky čas (S02E08)
Malovat či nemalovat? (S02E07)
další epizody (6)
2000 Moje rodina (TV seriál)
Poslední pokus (S01E04)
Trapič třídy (S01E02)
Nevděk světem vládne (S01E01)
My Hero (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)

TV pořady

1991 S and M (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Možná až do krve (S03E06)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky