foto

Alexej Fokin

  • nar. 24.1.1977 (42 let)
    Lesosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tři mušketýři
2012 Koma (TV film)
Koněc sveta (TV film)
2010 Snajper

TV seriály

2017 Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Otličnica (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Otěl posledněj naděždy (TV seriál)
Perčatka Avrory (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Ženščina v bědě 3 (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
Kryša (S01E23)
Policejskij učastok (TV seriál)
Poslednij chod korolevy (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
Ženščina v bědě 2 (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Palač (S02E08)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Ženščina v bědě (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Malčiki (S02E13)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Znakomstvo (E01)
PPS (TV seriál)
Konkurenty (S02E06)
Doznavatěl (TV seriál)
Operacija (S02E30)
Pravilnoje rešenije (S02E27)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Bojňa (S01E08)
Kraža (S01E07)
Mesť (S01E06)
další epizody (4)
Litějnyj (TV seriál)
Pravozaščitnik (S07E17)
2011 Beglec (TV seriál)
Format A4 (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Revanš (S01E08)
2010 Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
Silnější než válka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Perevertyš (S03E23)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Javka s povinnoj (S08E06)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky