foto

Guillermo Méndez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Misterio de Cynthia Baird, El
1978 Vivir en Sevilla
1976 Voják štěstěny
1974 Un torero para la historia
1972 Der Todesrächer von Soho
Dr. M schlägt zu
Tedeum
1970 20,000 dólares por un cadáver
Arriva Sabata!
Garringo
Plomo sobre Dallas
Rebeldes de Arizona, Los
1969 Dai nemici mi guardo io!
Homicidios en Chicago
Joyas del diablo, Las
Muchacha del Nilo, La
Regreso de Al Capone, El
Ringo e Gringo contro tutti
Ti, kteří jdou k čertu
Ángel, El
1968 Chiedi perdono a Dio... non a me
Esclava del paraíso, La
I morti non si contano
Secreto del capitán O'Hara, El
Žoldnéř
1967 7 de Pancho Villa, Los
7 donne per i MacGregor
Acteón
Aventurero de Guaynas, El
Dos hombres van a morir
Faccia a faccia
Frontera al sur
Hombre vino a matar, Un
Joe Navidad
1966 100.000 dollari per Lassiter
Django
Dos mil dólares por Coyote
Dos pistolas gemelas
Gitana
Kid Rodelo
Nemilosrdný zabiják
Posición avanzada
Ringo del Nebraska
Sette pistole per i MacGregor
1965 All'ombra di una colt
Fuerte perdido
Gemelli del Texas, I
Joaquín Murrieta
Minnesota Clay
Per un pugno nell'occhio
Pro pár dolarů navíc
Vampiro para dos, Un
1964 Carga de la policía montada, La
Hombre de la diligencia, El
Pistole non discutono, Le
Pláč pro banditu
1963 Los Conquistadores del Pacífico
1962 Cabalgando hacia la muerte (El Zorro)
El Balcón de la Luna
La venganza del Zorro
Tromboni di Fra Diavolo, I
1961 Rosa de Lima
1959 Děti
Venta de Vargas
1958 Aquellos tiempos del cuplé
El sol sale todos los días
1956 Esa voz es una mina
Gata, La
Le Chanteur de Mexico
1955 Orgullo
1953 El seductor de Granada
Šibeničník
1952 Cerca de la ciudad
1947 Nada

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace