foto

László Ujlaky

  • nar. 15.6.1914
    Lendvahosszúfalu, Rakousko-Uhersko
  • zem. 20.7.1994 (80 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Vadon
1987 A nap lovagja (TV film)
Hosszú szökés (TV film)
1986 Fantastická teta (TV film)
1982 Telefon papa (TV film)
1980 Kdo tady hovoří o lásce?
Képviselő úr (TV film)
1979 Mese habbal
1976 Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
1975 Az Elnökasszony (TV film)
Ciklámen (TV film)
János király (TV film)
1974 Egy kis hely a nap alatt
1971 A visszaeső bűnös (TV film)
1968 Isten óvd a királyt (TV film)
1967 Reggeli a marsallnál (TV film)
1966 Énekes madár (TV film)
1965 A vörös vendégfogadó (TV film)
1963 Fáklyaláng (TV film)
Színészek a porondon (TV film)
1962 A vak (TV film)
1954 Pro 14 životů
1953 Panika
1951 Osvobozená země
1950 S písní je život krásný
1949 Žhavé lány
1948 Poslední hradní pán

TV seriály

1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)
Statárium (E03)
1981 Petőfi (TV seriál)
Deákpályám (E02)
1978 A bunker (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1973 Pirx kalandjai (TV seriál)
Diplomavizsga (E01)
Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1972 Bors (TV seriál)
A győztesek (S03E05)
1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
Nincs kegyelem (E12)

Host

TV pořady

1968 Plusz egy fő (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace