foto

Márta Egri

  • nar. 11.9.1950 (69 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Wellness
2014 Nem tűntem el - Richter Gedeon története
2008 Pánik
2000 Mai mesék: Egy kis szívesség (TV film)
1996 Pótvizsga (TV film)
1995 Ébredés
1985 A nőuralom (TV film)
1984 A rágalom iskolája (TV film)
Yerma
1983 Buborékok (TV film)
Hatásvadászok
1980 A bolond lány (TV film)
1978 A leváltott és kinevezett (TV film)
1977 Az ész bajjal jár (TV film)
Sir John Falstaff (TV film)
1976 Orchideák bolygója (TV film)
1975 Tudós nök (TV film)
1974 A bolondok grófja
Vteřiny úzkosti
1973 Az elsőszülött (TV film)
1972 Három affér (TV film)
Lányarcok tükörben

TV seriály

2019 Ízig-vérig (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2018 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Válótársak (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
2017 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2016 Válótársak (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2015 Egynyári kaland (TV seriál)
Összezárva (S01E05)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (9)
2006 Régimódi történet (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky