foto

Gennadij Svir

  • nar. 27.10.1968 (50 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rozvod na vlastní žádost
2014 Sled tigra (TV film)
1999 Duch
1998 Tělo budět predano zemle, a staršij mičman budět pět
1995 Vsjo budět chorošo
Četvjortaja planěta
1993 Ty u meňa odna
1981 Ach to mládí!

TV seriály

2016 Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ljubov dolžna byť sčastlivoj (S16E03)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Těň "Architěktora" (S01E24)
Policejskij učastok (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
2013 Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Posledňaja žertva (S01E24)
Michalyč (S01E23)
Strasti po Antipinu (S01E18)
Šef (TV seriál)
Čužije (S02E07)
2012 Otryv (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Toržestvo těchnologij (S07E05)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Sobstvennosť (S01E18)
Dětskij sad (S01E17)
Robinzon (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Vračebnaja tajna (S01E04)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
V ogně (S02E11)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ispytanije na pročnosť (S03E03)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Naparnik (S09E07)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky