foto

Alexej Matošin

  • nar. 29.7.1979 (41 let)
    Krivosheino, Tomskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Perevod s německogo (TV film)
2019 Odin vdoch
Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)
2018 Nadlomlennyje duši (TV film)
Pravila mechanika zamkov (TV film)
2017 Tancy nasmerť
2016 SuperBobrovy
2015 Za čužije grechi (TV film)
2007 Sluha Jeho Veličenstva

TV seriály

2021 Jelizaveta (TV seriál)
2019 Ljublju otca i syna (TV seriál)
Ně prichodi ko mně vo sně (TV seriál)
Slepoj povorot (TV seriál)
Čjornaja lestnica (TV seriál)
2018 Dožiť do ljubvi (TV seriál)
Mama (TV seriál)
2017 Živoj (TV seriál)
2016 Lož vo spasenije (TV seriál)
Mjortv na 99% (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Dudočka krysolova (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Žizněnnyje obstojatělsva (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Missioněr (S02E04)
2014 Perevozčik (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Vystrel v serdce (S09E02)
Kodex česti (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (S07E07)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Cholodnaja nočjovka (S06E18)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Inkassatory (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Petrovič (TV seriál)
Primanka (E10)
Prizrak (E07)
Koroleva (E04)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Čjornyj ferz (S01E07)
2010 Otděl (TV seriál)
Pjatnickij (E02)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Iděalnyj plan (S04E21)
2007 Pautina (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Dělo Tureckogo (S04E01)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky