foto

Ewald Daub

  • nar. 13.10.1889
    Brunswick, Německá říše
  • zem. 4.11.1946 (57 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1947 Quax in Afrika
1946 Eugen Onegin
1944 Der Engel mit dem Saitenspiel
Májová Bowle
1943 Wenn die Sonne wieder scheint
1942 Andreas Schlüter
1941 Švédský slavíček
1940 Der Weg zu Isabel
Der liebe Besuch
Lauter Liebe
Šaty dělají člověka
1939 Das Menuett des Boccherini
Das Schwert des Damokles
Der Dorfbarbier
Der Schritt vom Wege
Der falsche Admiral
Familie auf Bestellung
Maria Ilona
Männer müssen so sein
1938 Andere Länder, andere Sitten
Der Skarabäus
Pět milionů hledá dědice
Tigre du Bengale, Le
Tombeau hindou, Le
1937 Gordian, der Tyrann
Heiratsinstitut Ida & Co
1936 Blinde Passagiere
Carův kurýr
Eine Frau ohne Bedeutung
Intermezzo
Pattes de mouches, Les
Un mauvais garçon
Žebravý student
1935 Alles hört auf mein Kommando
Artisté
Carův kurýr
Der Außenseiter
Der Vogelhändler
Endstation
1934 Aufforderung zum Tanz
Der Herr der Welt
Die Liebe siegt
Finance pana velkovévody
Gern hab' ich die Frau'n geküßt
Svět bez masky
1933 Ganovenehre: Ein Film aus der Berliner Unterwelt
Neviditelný jde městem (Můj je svět)
Občánku, co teď?
Sag' mir, wer Du bist
Stopy ve sněhu
1932 Grün ist die Heide
Loď bez přístavu
Tajný agent
Štvaní lidé (německá verze)
1931 Bobby geht los
Der Hauptmann von Köpenick
Dáma a její šofér
Ombres des bas fonds
Purpur und Waschblau
Schatten der Unterwelt
1930 Achtung! Auto-Diebe!
Er oder ich
Kire lained
Menschen im Feuer
1929 Die Mitternachts-Taxe
Le Train sans yeux
Männer ohne Beruf
Schwarzwaldmädel
Sein bester Freund
1928 Mann gegen Mann
Panik
Seine stärkste Waffe
Unmoral
1927 Eheskandal im Hause Fromont jun. und Risler sen.
Feme
Gauner im Frack
Lützows wilde verwegene Jagd
1926 Unsere Emden
1925 Der Mann im Sattel
Hochstapler wider Willen
Liebesgeschichten
1924 Die Brigantin von New York
Helena
Mädchen, die man nicht heiratet
1923 Das Wirtshaus im Spessart
Martin Luther
1922 Jenseits des Stromes
Sterbende Völker - 1. Heimat in Not
Sterbende Völker - 2. Brennendes Meer
1921 Fest auf Hederlevhuus. Drama in einem Vorspiel und vier Akten, Ein
Flachsmann als Erzieher
1920 Ewige Mönch im Banne der Musik, Der
Ruf aus dem Jenseits, Der

Dokumentární

1927 Der Weltkrieg, 2. Teil - Des Volkes Not

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky