foto

Akio Isono

  • nar. 1910
    Curumi, Japonsko
  • zem. 21.1.1986

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 Zero no šóten
1960 Šikamo karera wa juku
1959 Hiroi ten
Lidský úděl 1.: Čistá láska
1958 Nitohei monogatari: Šindara kami-sama no maki
Wakai hiroba
Zoku Kindan no suna
1957 Akuma no kao
Hana kurenai ni
Orizuru sandogasa
1956 Anata kaimasu
Džonan jašiki
Taijó to bara
1955 Aišú nikki
Araki Mataemon
1954 Kaidžin nidžú mensó
Kimi ni čikai ši
Kimi no na wa: Daisanbu
Košinuke kjósókjoku
Otoko daigaku: Konzen kjóiku no maki
1953 Džinanbó
Kimi no na wa: Dainibu
Koibumi
Mogura jokočó
Okinawa kendžitai
1952 Carmen džundžó su
Kanašiki kobato
1951 Carmen kokjó ni kaeru
1950 Jume o mešimase
Tókjó kid
1949 Odoru Rjúgúdžó
Šimikin no nindžucu dekoboko dóčú
1948 Himicu
1947 Asakusa no boččan
Hazukašii koro
Kieta šitai
Šimikin no Asakusa no boččan
Šinja no šičó
1941 Kimi jo tomo ni utawan
1940 Butai sugata
Nišizumi senšačó den
Okinu to bantó
1939 Gonin no kjódai
Příběh odkvetlých chryzantém
1938 Anma to onna
Kokumin no čikai
1937 Džoi Kinujo-sensei
Hanakago no uta
Kono oja ni cumi arija
1936 Dansei tai džosei
1935 Haha no koibumi
Jotamono to komači musume
Jotamono to wakafúfu
1934 Genkanban to odžó-san
Jotamono to hanajome
Kagirinaki hodó
Onna keizu
Tonari no Jae-čan
1933 Džogakusei to jotamono
Jotamono to kaisuijoku
Jotamono to kjakusenbi
Jotamoto to geiša
Kimi to wakarete
Tókjó ondo
Urešii koro
Óendančó no koi
Čikara to onna no jo no naka
1932 Džóriku daiippo
Hacukoi to jotamono
Jotamono to endan
Sensó to jotamono
1931 Ičitaró ja'ai
Reidžó to jotamono
1928 Mošimo kanodžo ga
1927 Bjakkotai
1923 Á mudžó: Daiippen – Hóró no maki
1922 Ai no kusabi
Kagajaki no miči e
Á Ono kundó
1921 Jama kururu

TV seriály

1965 Urutora Q (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky