foto

José Luis Pellicena

  • nar. 2.3.1933 (87 let)
    Zaragoza, Aragón, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 No dejaré que no me quieras
1986 Dragón Rapide
1982 En septiembre
1980 Cuentos eróticos
1973 Aborto criminal
1965 Historias de la televisión
1964 Parias de la gloire, Les
Sfida al re di Castiglia
Černý Tulipán
1963 Guerrilleros, Los
1962 Mentirosa
Spada del Cid, La
1961 Cariño mío
Siempre es domingo
Usted puede ser un asesino

TV seriály

2001 Abogados (TV seriál)
Cuéntame (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1991 El Quijote de Miguel de Cervantes (TV seriál)
1989 Pedro I el Cruel (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1976 Teatro Club (TV seriál)
1975 El quinto jinete (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1968 Hora once (TV seriál)
1966 Teatro de siempre (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Sábado 64 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)
Tras la puerta cerrada (TV seriál)
1962 Primera fila (TV seriál)
1960 Gran teatro (TV seriál)
1959 Tengo un libro en las manos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky