foto

Jumiko Hasegawa

  • nar. 8.12.1926 (92 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Šingo bangai šóbu
1963 Šingo nidžúban šóbu: Kankecuhen
Šinsengumi keppúroku: Kondó Isami
1962 Džigoku no sabaki wa ore ga suru
Gendži Kuró sassóki: Hiken ageha no čó
1961 Edokko handžóki
Hatamoto kenka taka
1960 Šingo džúban šóbu: Daisanbu
Šingo džúban šóbu: Kankecuhen
1959 Abare kaidó
Daibosacu tóge: Kankecuhen
Furjú šiša: Tenka musó no ken
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no ómodži
Hjakuman rjó godžúsan cugi
Kettó suikoden: Dotó no taikecu
Tange Sazen: Dotóhen
Tenka no igakoši: Akacuki no kessen
Čúšingura: óka no maki, kikka no maki
Šingo džúban šóbu
Šingo džúban šóbu: Dainibu
1958 Daibosacu tóge: Dainibu
Hatamoto taikucu otoko
Kaze to onna to tabigarasu
Kenka taiheiki
Kunisada Čúdži
Ninkjó tókaidó
Nurecubame: Kurenai Gonpači
Onmicu no šičišóki
Rónin hakkei
Tange Sazen
Šimizu minato no meibucu otoko: Enšúmori no Išimacu
Šinsengumi
1957 Daimjóbajaši
Fudži ni tacu kage
Hajatozoku no hanran
Hanamacuri otoko dóčú
Júreisen: Zenpen
Kaizoku bugjó
Matatabi otoko hakkei: Tono-sama karasu
Mito kómon
Ninkjó šimizu minato
Průsmyk Daibosacu
Seiun no oni
Ógon no fukumaden
Ótoridžo hanajome
1956 Dokurosen
Hare sugata ičiban matoi
Jakuza daimjó
Jóda no maden
Kengó nitórjú
Kenpó okugi: Hiken – Taka no ha
Ojakodaka
Umi no hjakumangoku
1955 Fu'un šógidani
Hikoza to Tasuke: Ore wa tenka no goikenban
Joidorebajaši
Kaitó to hangan
Komusó keizu
Migawari monzó: Džigoku jašiki
Nonki saiban
Oroči no hihó: Zenkóhen
Rógoku no hanajome
Sacuma hikjaku
Sacuma hikjaku: Kankecuhen
1954 Fúrjú adžirogasa
Jói čúšingura
Nageutasamon sanban tegara: Fukumen dokurotai
Zenigata Heidži torimono hikae: Júrei daimjó
1953 Šin'e no šima eredžii
1952 Abare noši
Haha jamabiko
Hanafubuki otoko macuri
Ruzoku kokubatai: Akacuki no kjúšú
Ruzoku kokubatai: Gekka no taikecu
Suttobi kago
Zenigata Heidži torimono hikae: Džigoku no mon
1951 Mito kómon manjúki: Hirjú no ken
1949 Aši o aratta otoko
1948 Júkjó no mure

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky