foto

Judit Csoma

  • nar. 14.10.1952 (67 let)
    Cluj, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hirdetés (studentský film)
2007 Nincs kegyelem
2005 Csodálatos vadállatok (TV film)
Stezky světla
2000 Kurva! Komáři
1999 Lucerna Páně v Budapešti
1995 Itt a vége, pedig milyen unalmas napnak indult (TV film)
1989 Gyilkosság két tételben (TV film)

TV seriály

2018 Tóth János (TV seriál)
Szellemjárás (S02E39)
Gyász (S02E32)
Egy régi barát (S02E18)
další epizody (7)
2017 Tóth János (TV seriál)
Rács mögött (S01E38)
A stróman (S01E37)
János a csúcson (S01E33)
další epizody (21)
Munkaügyek (TV seriál)
Kézi irányítás (S06E21)
2016 Munkaügyek (TV seriál)
Anyák napja (S05E16)
2010 Tűzvonalban (TV seriál)
Egy jelentés margójára (S04E12)
Szolgálunk és félünk (S04E11)
A barátok visszatérnek (S04E10)
další epizody (11)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Bűnösök és ártatlanok (S03E10)
Az éjszaka császára (S03E09)
Vihar előtt (S03E08)
další epizody (7)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Madarat tolláról (S02E18)
další epizody (7)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
A hírszerzés művészete (S01E09)
A férfi, aki száz alakban él (S01E08)
další epizody (5)
2006 Mátyás, a sosem volt királyfi (TV seriál)
A királykodás mestersége (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky