foto

Nikolaj Mačulskij

  • nar. 25.12.1978 (40 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Čas
2009 Fonogramma strasti
Peťa po doroge v Carstvije Něbesnoje
Rossija 88
2006 Nikto ně znajet pro sex

TV seriály

2017 Bezopasnosť (TV seriál)
Džulbars (TV seriál)
2016 Salam Maskva (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Zemljak (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
2009 Žurov (TV seriál)
Igra v kukly (S01E02)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace