foto

Thomas Bremer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Cesta časem
2016 Anti
2015 Al Medina
Co se z nás stalo
2014 Krummerne - Alt på spil
2012 Lærkevej - til døden os skiller
Mazel
2011 Peaceforce
2010 Pravda o mužích

TV seriály

2019 Mellem os (TV seriál)
Rukojmí ve tmě (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2018 Greyzone (TV seriál)
En ny verden (E10)
Simone (E09)
Overlevelse (E08)
další epizody (10)
2013 Dicte (TV seriál)
Vold og magt - del 2 (S01E10)
Vold og magt - del 1 (S01E09)
Liv og legeme - del 2 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Lærkevej (TV seriál)
Pas På Lærkevej (S02E12)
Jeg har også slået en ihjel (S02E11)
Vand På Flaske (S02E10)
další epizody (12)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Dejlig er jorden (S01E10)
Det 5. bud (S01E09)
Fri som fuglen (S01E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Flush

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Flush

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Flush

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky